marți, septembrie 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăVIDEO Percheziţii în dosarul bătăii între două clanuri din Pantelimon. Poliția pune...

VIDEO Percheziţii în dosarul bătăii între două clanuri din Pantelimon. Poliția pune în executare 11 mandate

-

Poliţişti din Capitală pun în executare, marţi dimineaţa, 11 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul „săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe”.

Este vorba despre scandalul sângeros care a avut loc sâmbătă între două clanuri, în oraşul Pantelimon, pe o stradă, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Agresiunea a continuat în Spitalul Pantelimon, mai mulți indivizi intrând în unitatea medicală cu bâte și distrugând un echipament de la camera de gardă.

Perchezițiile sunt efectuate de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Poliţia Sectorului 2, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, Poliţiei Sectorului 3, Serviciului Acţiuni Speciale, Poliţiei Canine, împreună cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

„În fapt, la data de 21 septembrie 2024, poliţişti din cadrul DGPMB – Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unei unităţi medicale din Sectorul 2 cu privire la un scandal la camera de gardă. În vederea administrării materialului probator, în această dimineaţă, poliţiştii Capitalei pun în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară, pentru depistarea persoanelor, precum şi a bunurilor de interes în cauză”, anunță Poliția.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

SONDAJ. Ce şanse au candidaţii la Prezidenţiale

0
Liberalii sunt cu ochii pe sondaje, asta pentru că evoluția acestora este una volatilă, iar Nicolae Ciucă are emoții să intre în turul al II-lea la alegerile prezidențiale. CITEŞTE ŞI: Iohannis sfidează din nou şi a plecat în SUA cu...