duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPSD, atac la PNL: Nu putem, din cauză ca unii nu ajung...

PSD, atac la PNL: Nu putem, din cauză ca unii nu ajung în turul doi, sa mutăm data alegerilor!

-

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a făcut câteva declarații la finalul ședinței Coaliției pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale.

CITEŞTE ŞI: Sorin Lavric – senator AUR: Antreprenorii – bătaia de joc a guvernului PSD – PNL

„Nu putem, din cauză ca unii nu ajung în turul doi, sa mutăm data alegerilor în funcție de aceste dorințe. Nu vreau să spun ce se va întâmpla după pentru ca din perspectiva liberalilor onoarea este destul de importanta.”, a declarat Romașcanu.

Vor data iniţială

Acesta a spus că data inițială, dorită și de PSD pentru prezidențiale, a fost enunțată și de Nicolae Ciucă în trecut.

„Pe această discuție rămâne ca în timpul acestei săptămâni, domnul Predoiu, care în acest moemnt are două hotărâri de guvern pe masă, 15 septembrie și cea cu 29 septembrie ca date ale primelor tururi, să decidă împreună cu PNL care dintre aceste două date le sunt convenabile, noi făcând această concesie pentru liberali, fiind în măsură să acceptăm chiar și data de 29 septembrie, dacă domnul Predoiu va iniția această hotărâre”, a mai spus Romașcanu.

Întrebat dacă există pericolul de a se rupe coaliție, Romașcanu a declarat că nu crede acest lucru.„Eu nu cred că se va rupe această coaliție. E o responsabilitate pe care ne-am asumat-o. PSD a arătat că poate câștiga alegerile și le-a câștigat.”, a mai spus el. În urma ședinței de marți, 25 iunie, coaliție PSD și PNL nu au ajuns la o concluzie în privința datei alegerilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...