sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăColiziune violentă în Dâmbovița

Coliziune violentă în Dâmbovița

-

Un accident violent s-a produs pe raza comunei Buciumeni. Un tânăr, de 20 de ani, din Pucioasa, ar fi fost accidentat de o mașină, condusă de un bărbat, de 60 de ani.

În urma coliziunii, tânărul a fost rănit. El a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier.

„Sâmbătă, 22 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 71, pe raza comunei Buciumeni, s-ar fi produs un accident rutier. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 60 de ani, din comuna Buciumeni, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, din direcția Pucioasa către Moroeni, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr, de 20 de ani, din Pucioasa”, a comunicat IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...