sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: Majorăm cu peste 1,4 miliarde lei bugetul schemei de ajutor de...

Ciolacu: Majorăm cu peste 1,4 miliarde lei bugetul schemei de ajutor de stat „Creditul Fermierului”

-

Guvernul majorează cu peste 1,4 miliarde lei bugetul schemei de ajutor de stat „Creditul Fermierului”. Premierul Marcel Ciolacu susține că acest lucru înseamnă o creştere cu 650 de milioane de lei faţă de bugetul iniţial. 

„Continuăm să-i sprijinim pe fermierii români şi să le asigurăm acces mai uşor la finanţare. Majorăm la peste 1,4 miliarde lei bugetul schemei de ajutor de stat Creditul Fermierului”, a spus premierul Ciolacu la începutul şedinţei.

Totodată, prim-ministrul Marcel Ciolacu a mai transmis că salariul minim european va introdus de la 1 iulie. Documentul necesar acestui lucru s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței guvernului.
„Introducem azi salariului minim european în România, în concordanță cu directiva europeană și după consultări cu partenerii sociali. Urmărim protejarea puterii de cumpărare, un câștig salarial mediu brut cât mai apropiat de 50% din salariul mediu net pe economie și raportarea la productivitatea muncii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...