sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: În premieră, finanţăm prin Fondul pentru mediu, programul „Rabla pentru tractoare”

Ciolacu: În premieră, finanţăm prin Fondul pentru mediu, programul „Rabla pentru tractoare”

-

Guvernul finanţează prin Fondul pentru mediu, programul „Rabla pentru tractoare”. Fermierii primesc un sprijin nerambursabil de până la 20.000 de euro iar bugetul alocat este de 500 milioane lei.

„În premieră, finanţăm prin Fondul pentru mediu, programul „Rabla pentru tractoare”. Susţinem producţia internă de tractoare şi ajutăm mai ales micii fermieri cu acest program prin care primesc un sprijin nerambursabil de până la 20.000 de euro. Bugetul alocat este de 500 milioane lei, iar mecanismul va fi unul cu minim de birocraţie”, a spus premierul Ciolacu.

De asemenea, Guvernul va aloca 1,85 miliarde lei în vederea finanţării proiectelor europene din domeniul transporturilor.

„Sunt toate proiectele majore incluse aici: Autostrada Sibiu – Piteşti, Centura Capitalei, Drumul Expres Piteşti-Craiova, Autostrada Transilvania, Autostrada Târgu Mureş – Iaşi. În plus, suplimentăm cu 840 de milioane de lei bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru liniile de metrou din Bucureşti şi Cluj, ambele jaloane în PNRR”, a mai transmis premierul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...