miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCătălin Cîrstoiu: Sunt ferm convins că voi fi primar general!

Cătălin Cîrstoiu: Sunt ferm convins că voi fi primar general!

-

Candidatul Coaliției PSD-PNL la Primăria Bucureşti, medicul Cătălin Cîrstoiu, susține că este sigur că va fi primar general, deşi nu apare deocamdată în sondaje.

„Sunt ferm convins că voi fi primar general, indiferent de ce-mi spuneţi dumneavostră acum. Eu sunt ferm convins că toţi cetăţenii vor alt primar. Vor un primar care să le asculte nevoia. Vor un primar care să mai fi condus ceva înainte”, a declarat medicul, la Antena 3.

Medicul Cătălin Cîrstoiu  mai spune că Bucureştiul trebuie abordat ca un pacient în stare gravă.

„Gândiţi-vă că eu în spital nu operez singur. În toată viaţa mea, am construit echipe, am coordonat echipe. Primarul general, domnul Nicuşor Dan, este un matematician. Este un om extrem de inteligent şi cinstit. Îi apreciez extrem de mult inteligenţa, dar, din păcate, cred eu că n-a reuşit să contureze nişte echipe corecte, formate de profesionişti, care să exprime o opinie coerentă”, a declarat medicul Cîrstoiu, citat de News.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Elena Udrea, mai asşteaptă o lună să vadă dacă va fi eliberată! Avocat: hotărârile se bat cap în cap

0
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a amânat, pentru 12 noiembrie, pronunțarea unei hotărâri după ce fostul ministru care și-a ispășit o treime din pedeapsa primită în dosarul „Gala Bute" cere să fie eliberată din penitenciarul Târgșor. CITEŞTE ŞI:...