marți, octombrie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCongres PPE, la Bucureşti: Ursula von der Leyen, Roberta Metsola, Karl Nehammer,...

Congres PPE, la Bucureşti: Ursula von der Leyen, Roberta Metsola, Karl Nehammer, prezenți la eveniment

-

Congresul Partidului Popular European începe, astăzi, la Romexpo, iar la eveniment participă peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări. În cadrul Congresului PPE se va decide strategia pentru alegerile pentru Parlamentul European, dar şi alegerea principalului candidat al partidului, preşedinta Comisiei Europene.

„11 șefi de state și de guverne din Uniunea Europeană, împreună cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, au confirmat prezența la Congresul Partidului Popular European din 6 -7 martie de la București”, a anunțat deputatul european Siegfried Mureșan, pe Facebook.

Potrivit lui Mureșan, trei lucruri importante vor fi decise în timpul Congresului: „vom adopta Manifestul Partidului Popular European pentru alegerile europene din iunie 2024; vom adopta strategia PPE pentru alegeri; o vom vota pe Ursula von der Leyen drept candidat al Partidului Popular European pentru funcția de președintă a Comisiei Europene și pentru următorii 5 ani”.

„Cea mai mare familie politică europeană se va afla în capitala României: 13 șefi de state și guverne, 177 europarlamentari, peste 1500 de delegați din 44 de țări sunt așteptați la congresul PPE, unde se vor lua decizii cheie pentru viitorul continentului nostru. Faptul că acest congres are loc la București, găzduit de PNL, arată recunoașterea de care se bucură Partidul Național Liberal în Europa și rolul României în Uniunea Europeană. Tot la congresul PPE, se va decide candidatul pentru președinția Comisiei Europene”, a transmis PNL.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Elena Udrea, mai asşteaptă o lună să vadă dacă va fi eliberată! Avocat: hotărârile se bat cap în cap

0
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a amânat, pentru 12 noiembrie, pronunțarea unei hotărâri după ce fostul ministru care și-a ispășit o treime din pedeapsa primită în dosarul „Gala Bute" cere să fie eliberată din penitenciarul Târgșor. CITEŞTE ŞI:...