luni, septembrie 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăPredoiu: Combaterea traficului de droguri rămâne o prioritate!

Predoiu: Combaterea traficului de droguri rămâne o prioritate!

-

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, dă asigurări că în România combaterea traficului de droguri rămâne o prioritate.

„Anual, Europa este inundată de cantităţi mari de droguri, care intră în statele membre prin marile porturi, prin intermediul crimei organizate, prin intermediul corupţiei, prin intermediul şantajului, a ameninţărilor şi a unui complex de infracţiuni care sunt adevărate ameninţări la adresa securităţii naţionale a statelor membre”, a declarat Cătălin Predoiu, citat de news.ro.

Ministrul a mai spus că România va continua efortul de combatere a drogurilor, fiind o prioitate.

„Combaterea traficului de droguri rămâne o prioritate, o prioritate pe care o voi aborda cu acţiuni concrete şi la nivelul Poliţiei Române. Dar, subliniez, doar eforturile Poliţiei nu sunt suficiente. Aici trebuie să acţionăm concertat, la nivelul Portului Constanţa, la nivelul instituţiilor vamale, la nivelul Poliţiei de Frontieră, la nivelul instituţiilor care coordonează transporturi şi activităţi logistice şi financiare din România”, a transmis Cătălin Predoiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Un olandez găsit mort într-o zonă de lux din Capitală

0
Un bărbat de 60 de ani, olandez, a fost găsit mort, luni, într-un imobil din Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii Serviciului Omoruri au delimitat zona și fac cercetări împreună cu procurorii. CITEŞTE ŞI: Iliescu , despte alterarea polurilor de dreapta...