luni, septembrie 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăBoloș: Banca de Investiţii şi Dezvoltare trebuie să fie partenerul antreprenorilor

Boloș: Banca de Investiţii şi Dezvoltare trebuie să fie partenerul antreprenorilor

-

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a avut o întâlnire cu echipa de conducere a Băncii de Investiții și Dezvoltare (BID). Au fost abordate aspecte legate de planul concret de operaționalizare, strategia de recrutare și colaborarea viitoare cu alte instituții financiare.

„Trei aspecte importante am discutat astăzi cu echipa de conducere a Băncii de Investiții și Dezvoltare:
. Planul de operaționalizare al Băncii, dat fiind rolul central pe care îl va juca în catalizarea dezvoltării economice durabile prin investiții.
. Planul pentru explorarea oportunităților de colaborare cu instituțiile financiare internaționale ca Banca Europeană de Investiții (BEI) și Banca Mondială, pentru promovarea standardelor de excelență tehnică și management.
. Planul de recrutare și dezvoltare a infrastructurii IT.
Este deja cunoscut că mi-am fixat obiectiv clar de mandat va fi să operaţionalizăm Banca de Investiţii şi Dezvoltare, cu viziunea de a performa ca instituţie centrală care să fie un ajutor real pentru mediul de afaceri românesc.
Scopul este să asigurăm accesul la finanţare pentru proiecte de infrastructură viabile şi atragerea capitalului privat în investiţii. Mai mult, BID trebuie să fie partenerul antreprenorilor în procesul de accesare şi utilizare a banilor europeni şi a efectului de multiplicare care vine la pachet”, a transmis ministrul Boloș, pe Facebook

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă spune că este asaltată de bărbaţi lucraţi la sală: Marş!

0
Europarlamentarul și liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, a vorbit despre toate 'amantlâcurile' scoase pe eșafod acum, în febra alegerilor. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, acuzată că cere sume exorbitante pentru un loc pe listă la parlamentare Ea acuză că 'serviciile' orchestrează toate...