duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăNATO anunță că își intensifică activitățile din Marea Neagră după ultimele atacuri...

NATO anunță că își intensifică activitățile din Marea Neagră după ultimele atacuri ale Rusiei

-

NATO a condamnat atitudinea periculoasă a Rusiei în Marea Neagră şi tentativele sale de a bloca exporturile de cereale ucrainene

„Aliații și Ucraina condamnă puternic decizia Rusiei de a se retrage din acordul de exporturi al cerealelor prin Marea Neagră și tentativele sale intenționate de a opri exporturile agricole ale Ucrainei de care depind sute de milioane de persoane din întreaga lume. NATO și Aliații intensifică acțiunile de supraveghere și recunoaștere în regiunea Mării Negre, inclusiv în ceea ce privește patrulele maritime și dronele”, a transmis NATO.

Rusia a atacat zilele trecute portul ucrainean Reni, port aflat la Dunăre, la granița cu România, la doar 20 de kilometri de Galați.

„Rusia poartă întreaga responsabilitate a acţiunilor sale periculoase şi escaladei în regiunea Mării Negre”, a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...