duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBrăila: Au fost publicate primele fotografii ale drumului care va face legătura...

Brăila: Au fost publicate primele fotografii ale drumului care va face legătura cu podul suspendat peste Dunăre

-

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat, primele fotografii ale lucrărilor efectuate la drumul care care va face legătura cu podul suspendat peste Dunăre de la Brăila.  

Este vorba de șapte kilometri de drum din totalul de 23 care vor asigura legătura cu podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, potrivit obiectivbr.ro.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a postat recent, pe rețelele de socializare, fotografii de pe șantierul drumului de legătură cu podul suspendat de la Brăila. Acestea fac parte dintr-un videoclip, fiind însoțite de  mesajul: ”Au început lucrările premergătoare la drumurile de acces de la podul Brăila”.

Unde se lucrează la drumul care face legătura cu podul suspendat

Se lucrează la cei 7 kilometri de drum din totalul de 23. Aceștia  vor face legătura cu podul de la Brăila, pentru care autorizația de construire a fost dată la începutul lunii martie.

Lucrările au început în luna această, fiind nivelat terenul, în perioada următoare urmând să fie turnat asfaltul.

Deși lucrările la drum ar fi trebuit să înceapă odată cu construirea podului, acest lucru nu s-a realizat, deoarece autoritățile de la București nu s-au implicat, potrivit digi24.ro. Lucrările la pod sunt în grafic, săptămâna viitoare fiind programată operațiunea de întindere a cablurilor de ancoraj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...