VIDEO Şefi din CJ Caraş-Severin, filmaţi când dansau pe mese la un curs de instruire pe bani publici

0
174

Mai mulţi şefi din cadrul administraţiei judeţene din Caraş-Severin care participau la un curs de instruire în administraţia publică desfăşurat la Băile Herculane şi plătit din bani publici, au fost filmaţi la o petrecere în timp ce dansau pe mese.

Printre petrecăreţi se aflau preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, şi directorul economic al aceleiaşi instituţii, Gina Pavel.

Cursul de administraţie publică s-a desfăşurat la Băile Herculane, în judeţul Caraş-Severin, iar la acesta au participat lideri din administraţia judeţeană, dar şi primari din judeţ, cursul fiind plătit din bani publici. Într-una din seri, participanţii la acest curs au petrecut la restaurantul unui hotel din Băile Herculane, iar unii dintre ei chiar s-au urcat pe mese ca să danseze.

Imagini cu petrecerea celor din administraţia judeţului Caraş-Severin au apărut în presa locală, iar printre petrecăreţi se află preşedintele CJ Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, directorul economic al CJ Caraş- Severin, Gina Pavel, şi mai mulţi primari din judeţ, secretari de primării sau contabili.

LĂSAȚI UN MESAJ


*