Ce spun primarii din Giurgiu și Alexandria despre mitingul PSD. „Selecţia abuzurilor o face CEx al PSD”

mitingul PSD

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, spune că mesajul de la mitingul PSD de sâmbătă va fi de susținere a partidului şi, totodată, a programului de guvernare.

El spune că vechii membri de partid se simt daţi la o parte când vor să îşi manifeste adeziunea faţă de partid.

„M-aş fi așteptat să îmi pună întrebări − «dar de ce mergem, ce stabilim, ce spunem, cum facem?». În schimb, chiar asta mi-au spus: «Chiar ne dorim să mergem, să susținem partidul, să arătăm că suntem o forță în țara aceasta»”, a declarat el pentru PressOne.

În ceea ce privește numărul de participant la mitingul PSD, Nicolae Barbu a spus că nu are un „target” şi că Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, a anunțat că la București vor merge 10.000 de oameni din judeţ: „Singurul lucru care va fi finanțat din banii de cotizație de la partid – câte autocare vom găsi, și la nivel de apă și, eu știu, steaguri și alte lucruri”. Întrebat dacă a primit faimoasa foaie cu instrucțiuni, Barbu a răspuns că cei din Giurgiu s-au informat prin viu grai.

Un răspuns tipic pentru disciplina de partid a dat președintele PSD Alexandria, primarul Victor Drăgușin. El a spus că „selecţia abuzurilor o realizează Comitetul Executiv al PSD” și că vom regăsi aceste abuzuri pe pancartele pe care partidul le pregăteşte pentru Piața Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

*