Ce spun primarii din Giurgiu și Alexandria despre mitingul PSD. „Selecţia abuzurilor o face CEx al PSD”

Primăria Giurgiu vrea să dea în judecată Ministerul Finanțelor mitingul PSD

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, spune că mesajul de la mitingul PSD de sâmbătă va fi de susținere a partidului şi, totodată, a programului de guvernare.

El spune că vechii membri de partid se simt daţi la o parte când vor să îşi manifeste adeziunea faţă de partid.

„M-aş fi așteptat să îmi pună întrebări − «dar de ce mergem, ce stabilim, ce spunem, cum facem?». În schimb, chiar asta mi-au spus: «Chiar ne dorim să mergem, să susținem partidul, să arătăm că suntem o forță în țara aceasta»”, a declarat el pentru PressOne.

În ceea ce privește numărul de participant la mitingul PSD, Nicolae Barbu a spus că nu are un „target” şi că Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, a anunțat că la București vor merge 10.000 de oameni din judeţ: „Singurul lucru care va fi finanțat din banii de cotizație de la partid – câte autocare vom găsi, și la nivel de apă și, eu știu, steaguri și alte lucruri”. Întrebat dacă a primit faimoasa foaie cu instrucțiuni, Barbu a răspuns că cei din Giurgiu s-au informat prin viu grai.

Un răspuns tipic pentru disciplina de partid a dat președintele PSD Alexandria, primarul Victor Drăgușin. El a spus că „selecţia abuzurilor o realizează Comitetul Executiv al PSD” și că vom regăsi aceste abuzuri pe pancartele pe care partidul le pregăteşte pentru Piața Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

*