Se închide stația de metrou Pantelimon, pentru modernizare. RATB introduce linia navetă 646

0
10

Regia Autonomă de Transport București (RATB) introduce în circulație linia navetă de autobuze 646, în vederea preluării fluxului de călători între zona Republica și șoseaua Dudești-Pantelimon, pe durata executării lucrărilor de modernizare a instalațiilor de acces/control la stația de metrou Pantelimon.

Linia navetă va funcționa în perioada 16 — 19 septembrie 2017, iar autobuzele vor circula pe traseul: Sos. Dudești-Pantelimon, Sos. Gării Cățelu, Șos. Pantelimon, cu întoarcere în rondul Granitul, apoi pe Sos. Pantelimon, Sos. Gării Cățelu, Șos. Dudești—Pantelimon, , a anunțat vineri Regia, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, mijloacele de transport vor opri în stațiile corespunzătoare liniilor 246 și 400, precum și în stația nou înființată Metrou Pantelimon, amplasată pe Șos. Gării Cățelu, înainte de intersecția cu Șos. Dudești—Pantelimon.

Pe de altă parte, RATB a anunțat suplimentarea numărului de tramvaie de pe linia 41, pentru spectacolul Aeronautic Show, programat pentru sâmbătă, între orele 9,00-17,00.

LĂSAȚI UN MESAJ


*