Percheziţii în Dâmboviţa la persoane bănuite de tăiere ilegală de material lemnos

defrisare padure

Poliţiştii efectuează, vineri dimineaţă, 15 percheziţii în trei localităţi, la persoane bănuite de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, sprijiniţi de efective de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Criminalistic şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, şi sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, efectuează 15 percheziţii pe raza localităţilor Pucioasa, Brăneşti şi Aninoasa. Sunt vizate şase persoane bănuite că, în perioada octombrie 2017-ianuarie 2018, ar fi tăiat ilegal şi ar fi sustras material lemnos din fondul forestier de pe raza comunei Brăneşti”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, au loc descinderi şi la persoane care ar fi achiziţionat material lemnos de la bănuiţi. Prin activitatea infracţională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 35.000 de lei, mai precizează sursa citată.

Vor fi puse în executare şase mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Pucioasa pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

*