Fratele primarului Robert Negoiță, umilit acasă de Gheorghe Hagi. S-a intervenit cu gaze lacrimogene

probleme la Dinamo

Patronul clubului Dinamo București, Ionuț Negoiță, fratele primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost pur și simplu umilit în Ștefan cel Mare de Gheorghe Hagi, care deține echipa Viitorul Constanța.

FC Viitorul Constanța a surclasat-o pe Dinamo București cu scorul de 4-0 (2-0), luni seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Campioana lui Gheorghe Hagi  s-a impus prin golurile marcate de Aurelian Chițu (7), George Țucudean (22), Eric De Oliveira Pereira (52) și Ionuț Vînă (80). Vînă a marcat primul său gol în Liga I.

Dinamo a jucat în zece oameni din minutul 65, când Valentin Costache s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul, antrenorul Vasile Miriuță epuizând toate schimbările.  În minutul 60, suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au forțat accesul la Tribuna 0, determinând intervenția jandarmilor, care au făcut uz de gaze lacrimogene. Un spectator a avut nevoie de intervenția ambulanței.

Dinamo a câștigat meciul tur, cu 1-0. FC Viitorul este la patra victorie consecutivă în campionat, fără a primi gol în ultimele trei runde. Dinamo are o singură victorie în ultimele opt etape, din care a pierdut patru. Dinamo a suferit a patra înfrângere pe teren propriu în acest campionat.

În opt confruntări între Dinamo și FC Viitorul la București, constănțenii au obținut șase victorii (5-1 în 2015), un meci s-a terminat la egalitate, iar Dinamo a învins o singură dată. FC Viitorul nu o învinsese niciodată pe Dinamo pe teren propriu.

FC Dinamo București — FC Viitorul Constanța 0-4 (0-2), Stadion Dinamo — București

Au marcat: Aurelian Chițu (7), George Țucudean (22), Eric De Oliveira Pereira (52), Ionuț Vînă (80).

Arbitru: Marius Avram; arbitri asistenți: Mircea Mihail Grigoriu, Mircea Orbuleț; arbitru de rezervă: Iulian Dima (toți din București)

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timișoara) — CCA, Viorel Anghelinei (Galați) — LPF

LĂSAȚI UN MESAJ

*