joi, noiembrie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDirectoare de bancă acuzată că a furat 300.000 de euro din conturile...

Directoare de bancă acuzată că a furat 300.000 de euro din conturile clienţilor

-

Directoarea unei sucursale bancare din Bucureşti este cercetată pentru fraude bancare şi accesarea ilegală a unui sistem informatic.

CITEŞTE ŞI: Cum îi finanțează Nicușor Dan pe „rechinii imobiliari”. Blat de milioane de euro din banii bucureștenilor

Femeia este acuzată că ar fi furat din conturile clienţilor 300.000 de euro. Joi, poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Capitală au făcut percheziţii la locuinţa femeii.

Joi dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au percheziţionat locuinţa unei directoare de bancă suspectată de operaţiuni financiare frauduloase şi de acces ilegal la un sistem informatic, anunţă Poliţia Capitalei.

„Din cercetarile efectuate s-a stabilit faptul că, o femeie, în calitate de director al unei sucursale bancare, ar fi accesat fără drept, sistemul informatic al societăţii şi ar fi efectuat mai multe operaţiuni bancare din conturile clienţilor, prejudiciul total cauzat fiind estimat la aproximativ 300.000 de euro. În vederea administrării materialului probator, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Capitală, la adresa unei persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (776 acte materiale) şi acces ilegal la un sistem informatic (920 acte materiale), a informat Poliţia Capitalei.

Dusă la audieri

Femeia a fost dusă la audieri, urmând ca oamenii legii să ia măsurile legale care se impun în cazul ei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.

Sursa citată precizează că percheziţia domiciliară este un procedeu în cadrul procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate înfrânge, în nicio situaţie, principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

AEP şi-a cumpărat masă cu 32.000 de euro şi scaune cu câte 500 de euro unu

0
Biroul Electoral Central și Autoritatea Electorală Permanentă au cumpărat la finalul lunii trecute, în toiul pregătirilor pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, o masă în valoare de peste 32.000 de euro și 32 de scaune cu 500 de euro bucata...