De 1 Iunie, RATB pune în circulație Tramvaiul Copiilor. Cei mici sunt așteptați la Depoul Dudești

0
53

Copiii și părinții lor se vor putea plimba joi, 1 Iunie, cu Tramvaiul Copiilor, un tramvai special care va circula pe linia 1, între orele 11,00 și 15,00, unde voluntari și bibliotecari le vor citi povești sau vor desena, iar la finalul călătoriei cei vor primi în dar câte o revistă și o carte.

Acesta este un proiect derulat cu ocazia Zilei Copilului de către Regia Autonomă de Transport București (RATB) și Biblioteca Metropolitană București (BMB).

Potrivit unui comunicat dat publicității de RATB, Tramvaiul Copiilor va circula pe traseul Depoul Dudești, Șoseaua Mihai Bravu, Șoseaua Ștefan cel Mare, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Piața Victoriei, Pod Basarab, Șura Mare, Gheorghe Șincai, Depoul Dudești și apoi, în continuare, pe Șoseaua Mihai Bravu, pe aceeași linie circulară.

„Copiii și însoțitorii lor vor beneficia de o plimbare cu acest tramvai, unde voluntari și bibliotecari le vor citi micuților scurte fragmente din povești, vor desena, imaginându-și împreună cum va arăta Bucureștiul în viitor. La coborâre, copiii vor primi în dar câte o revistă ‘Ghidul poznaș’ și câte o carte, de la partenerii BMB”, precizează regia.

Tramvaiul Copiilor va face de 1 Iunie două curse: plecarea, la ora 11,00, din Depoul Dudești, cu oprirea în două stații, la Piața Hurmuzachi (Pasajul Muncii) și la Bucur Obor, după care va circula fără oprire până la terminalul Șura Mare. Returul, cu a doua serie de copii, presupune o stație la Colegiul Național Gheorghe Șincai și va continua fără oprire până la Depoul Dudești. De aici, plecarea în a doua cursă va avea loc la ora 13,15.

Cei interesați sunt așteptați la Depoul Dudești, unde vor putea vedea și tramvaiele de epocă deținute de RATB.

LĂSAȚI UN MESAJ


*