Recomandare de weekend. Concert magic la pian și harpă cu japoneza Hiromi și columbianul Castaneda la Ateneul Român

Hiromi

Un spectacol în care va răsuna un pianul “avangardist” al japonezei Hiromi și harpa “magică” a columbianului Edmar Castaneda sunt atracțiile evenimentului de sâmbătă, de la ora 20.00, de la Ateneul Român.

Concertul duet “Hiromi featuring Edmar Castaneda” este unul dintre evenimentele acestui weekend, ținând cont că artiștii menționați sunt pentru prima dată în România. Spectacolul are loc sâmbătă, pe data de 21 octombrie la Ateneul Roman, cu începere de la ora 20.00.

Compozitoarea și pianista japoneză Hiromi, 38 de ani, este cunoscută pentru talentul exploziv și feeling-ul absolut uimitor prin care îmbină felurite sonorități în piesele sale (jazz, rock progresiv, sonorități fusion, muzica clasică), susțin organizatorii. Artista a început de la 17 ani colaborarea cu muzicianul Chick Corea. Muzica ei amestecata cu șarmul si spiritul absolut copleșitor te transporta pe culmi sonore inimaginabile, este de părere renumitul pianist Ahmad Jamal.

Din New York la Ateneul Român

Pe scena Ateneului Român va interpreta live muzici alese alături de un alt mare talent, apreciatul harpist de muzica jazz, latin-jazz, columbianul Edmar Castaneda, 39 de ani.

Doi artiști desăvârșiți, două personalități puternice și exuberante, debordând de energie creativă și culoare muzicala, într-un singur si minunat concert, mai susțin organizatorii. Cei doi au cântat împreună în clubul de jazz Blue Note din New York, cei doi muzicieni dezvoltând astfel o intensă conexiune artistică.

Biletele pot fi achiziționate pe eventim.ro. Porțile Ateneului se vor deschide de la ora 19.00!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*