Câți bani cheltuie Compania Municipală Turistică București SA. Tudy face parte din conducere, iar site-ul costă 317.000 de lei

0
420
Gabriela Firea

Consilierul general al Muncipiului București, Ciprian Ciucu, a făcut publice sumele pe care le risipește Primăria Capitalei cu una dintre societățile înființate de municipalitate.

Salariul mediu lunar al celor 18 angajați ai Companiei Municipale Turistice București SA, înființată în acestă vară de Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de 5.120 de lei. Informația a fost făcută publică de Ciprian Ciucu, consilier local în Consiliul General al Municipiului București. „Tot ce vă prezentăm sunt informații extrase din hotărârile de CGMB și din fundamentările aferente acestora”, a precizat Ciprian Ciucu.

Tudu, membru AGA

TudyAcesta a mai dezvăluit că celebrul Tudy, cel care era filmat de Oana Zăvoranu în ipostaze intimse rușinoase, pe numele său de buletin Tudor Tim Ionescu, este membru în Adunarea Generală a Asociațiilor.

Alte sume indecente alocate pentru această societate a prmăriei sunt 317.000 pentru website, două automobile de 208.000 de lei, componente hardware de 700.000 de lei.

poza ciprian cucu

„Vreau să vă mai atrag atenția că firma asta, al cărui director câștigă 14.424 lei pe lună, va da pe echipamente IT si website vreo 1.400.000 lei, echvalentul a 300.000 euro, adică… valoare unei vile dintr-un cartier bun.
Ciudat este că firma asta cumpără 45 de calculatoare pentru 23 de angajați!!! Nu știm unde merg restul… Plus 2 autoturisme de câte 45.000 Euro bucata. Vorba aia, trai pe vătrai, neneacă!”, a mai criticat Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ


*