Botoșani. Șofer împușcat după ce a încercat să spargă barajul polițiștilor

FOTO: Free-Photos/Pixabay.com
FOTO: Free-Photos/Pixabay.com

Un tânăr care conducea un microbuz a ajuns de urgenţă la spital, duminică noaptea, după ce a fost împuşcat de poliţişti. Acesta nu a răspuns la semnalele agenţilor, încercând să spargă un baraj al Poliţiei.

Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, două dintre gloanţe nimerindu-l pe şofer. Urmărirea cu focuri de armă a avut loc, noaptea trecută, în zona localităţii Văculeşti din judeţul Botoşani. Tânărul de 25 de ani a refuzat să tragă pe dreapta la solicitarea poliţiştilor. Şoferul, domiciliat în judeţul Suceava, era singur în maşină atunci când a încercat să fugă de poliţişti, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse, înainte ca poliţiştii să îl identifice în trafic, el ar fi fost însoţit de alte două maşini în care erau mai multe persoane şi care au dispărut după ce agenţii au început să tragă cu armele. Pentru a-l opri pe tânăr, agenţii au tras mai multe focuri de armă, în plan vertical dar şi în direcţia maşinii, două dintre gloanţe nimerindu-l. Şoferul a fost transportat la Urgenţe, de unde a fost dus direct în sala de operaţii. „Pacientul prezenta două plăgi prin împuşcare, fără leziuni de ieşire a gloanţelor. O plagă în zona omoplatului stâng, iar a doua în zona bazei hemitorace drept. A fost stabilizat în serviciul de Urgenţe şi ulterior dus direct în sala de operaţii”, a precizat un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.