dosarul Băneasa

Gigi Becali vrea neapărat ca ultimul meci al campionatului, cel cu CFR Cluj, să se joace pe noul stadion Steaua.

Patronul FCSB spune că este dispus să meargă în audiență la ministrul Apărării și la premier pentru a obține aprobare.

CFR și FCSB sunt despărțite de doar două puncte cu cinci meciuri înainte de finalul sezonului. FCSB are o șansă la titlu anul acesta, iar meciul cu CFR Cluj care conduce în clasamentul Ligii I, este crucial. De aceea, Gigi Becali vrea neapărat ca această partidă să se joace pe noul stadion Steaua.


Dorinţa suporterilor

Patronul FCSB spune că aceasta este și dorința arzătoare a suporterilor.

„După meciul cu Craiova, dacă suntem încă în cărți, o să merg personal și la ministrul de armată, pe care l-am cunoscut la nunta Corinei Crețu și mi s-a părut un om înțelept, am văzut că are înțelepciune, nu a fost traseist politic, mi se pare un om intelectual.

Nu știu acum cât de mare bărbăție are. E apropiat de CFR, dar ce importanță are? Credeți că are importanță unde se joacă în ceea ce privește rezultatul?

CITEŞTE ŞI: Becali, pus la zid după declaraţiile ŞOCANTE despre război: Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar care are gruparea Azov. Ăia sunt naziștii!
A cerut galeria, de aceea mă duc la ministru. Suporterii au cerut și eu măcar atâta lucru să fac. Mai mult pentru suporteri fac și pentru toată țara românească, care e stelistă”, a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

Patronul FCSB spune că va merge până la premier și și-a pregpăti deja argumentele cu care speră să îl convingă pe Nicolae Ciucă. „Eu o să merg în asistență și la prim-ministru și am să spun așa: vreau să vă întreb un lucru. Vrem să fim normali? Dacă vrem să mergem la balamuc, mergem!

Domnule, eu am adus în România, din calificări și vânzări de jucători, aproximativ 100 de milioane și i-am băgat în circuitul economic al României. Am plătit taxe și impozite de 40-50 de milioane de când am preluat echipa.

Ameninţă cu procese

CSA nu e Steaua, o sa vedeți că în 4-5 ani se termină procesele și o să vedeți. Bine, eu sunt Steaua. Bine, sunt FCSB, cum vreți voi. Dar eu sunt societate românească în România și ei consumă de la statul român cam 2-3 milioane din banii publici ai armatei. Păi suntem nebuni cu toții?
Adică noi nu avem voie, care aducem atâția bani în România? Și ei, care consumă atâția bani, au voie? Și ei, care au stadion de 100 de milioane și atât de mare, joacă cu 2000 de fani in tribune”, a mai spus patronul FCSB

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.