Şoşoacă se opune modificării Constituţiei: Alegerile ar fi în mâinile politicienilor trădători! De abia aşteaptă hienele la cotitură

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă nici nu vrea să audă de modificarea Constituţiei, cum se discută în spaţiul public.

Senatoarea crede că prin modificarea Constituţiei, politicienii încearcă să acapareze România. În plus, Şoşoacă acuză şi UDMR că ar avea anumite interese şi de aceea pledează pentru schimbarea legii Fundamentale.

Mesaj

Ce vor PSD-ul si CIOLACU? SI PNL SI USR SI UDMR SI TOTI POLITICIENII CARE AU VANDUT TARA TIMP DE 32 DE ANI! PLUS STRAINII CARE COMANDA!

CITEŞTE ŞI: Împuternicire ŞOC pentru Şoşoacă: Un nume vechi din Poliţie apelează la ea!


ANULAREA CONSTITUTIEI ROMÂNIEI! ALEGEREA PRESEDINTELUI DE PARLAMENT, LA FEL CA SI GUVERNUL! POPORUL ROMÂN SCOS DIN SISTEMUL DE VOT! ALEGERILE IN MAINILE POLITICIENILOR TRADATORI!
In vremuri de criza , NICIODATĂ NU SE UMBLA LA CONSTITUTIE! DE ABIA AȘTEAPTĂ HIENELE LA COTITURA: UDMR SA ACAPAREZE ARDEALUL SI USR SA ANULEZE PROPRIETATEA SI SA LEGIFEREZE CASATORIILE INTRE PERSOANELE DE ACELAȘI SEX SI ADOPTIA COPIILOR DE ASTFEL DE CUPLURI!
VA MAI TREZITI ODATĂ, DRAGI ROMÂNI????

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. si asa i rau …si si asa nu i bini…cred ca multi romani ..mai retrasi in sinea lor..apreciaza caa atunci cand vorbim de politicieni …voebim de niste flecari, oportunisti,arivisti …machiavelisti..si nu are cum sa fie altfel; toti condmnati PCR..vechiul si only romanian party in perioada in care Romania incepuse sa semene a tara si TOMNAI d aia s au mobilizat toti hultanii..toate neamufile proaste ,speriate ca Romania va deveni in sfarsit ceea ce si dorisera inaintasii luminati..daaa n a fost sa fie..inele greseli INERENTE Bas spune..dar mai ales gradul de criminalitate cu care s au inarmat cele cateva mii de servitori umili ..plecati(unii) ramasi altii ..crezand ca numai lor li se cuvine …caimacul..auriu..si falciile de pamant carpato-dunarean..asa ca au servit si lins cu umilinta ..cur si talpi ..in occidentul blazat si cam falimentar..dar nu numai ..unii s au indreptat catre AHMET si mai ales catre IOSIFF, DANIELSOHN, vesnicii sfatuitori -profitori ai romanilor…au mai aparut si mujici..formati la o scoala care avea cu totul alta menire ..caCatu-partu,,organ , iohan si alte multe lichele gata sa ..sa ce?? sa faca K…praf..caci cum venira se facura…de rasu lumii…si au ramas cu profitu doar sfatuitorii, mangraonii si putorile care fac patu ..luptatorilor..asa ca BIATA ROMANIE SAMINI CU O MAARI CURVASARII..un roman curajos ati avut si voi liota de lasi si pupiincuristi …si si p ala ..l ati …ciuruit si trantit cu nasu n tarana..ca sa l adusheti pe bashescu ..milod,gturnatordezaxat si gata sa vanda ..obcinile tuturor vecinilor..dar mai ales vanzator de tara asa cum altu nu s a mai pomenigt…AVEM ACJUM PRILEJ SA VEDEM CE INSEAMNA JUMBRELA NATO..ca multi politicieni de frunte havar nu au nici ce inseamana acest grup de litere ..si mai ales habar nu au (si de asta m am convins..seara trecuta ..) ca ESISTA si SEATO..un bloc militar frate ..care si are zona Sud-est ul Asiei..dar btat americanii is tartori..

    in fine Moldova sa traiasca ..Moldova si Tara romaneasca..caaa Transilvania a devenit ARDEAL si pentriu cei mai infocati romani..si nuuu TRANSILVANIA..c a sa i dam apartenenta romaneasca …cel putin teoregtic..Am uitat de Prim Ministru; don Ciuca…mai tasa ti bre ac asa rimiditatea, bunul simt ..si toleranta ..dari i un sut in cur fluturelui aceasta nulitte ..intriganta..vaz ca de catu-partu ..oarecum v ati descotorosit..incercati cu liberalii anonimi …ori din esaloane inferioare ..daaa teama mi este ca s toti contaminati de fluturism,catu-partism…osi organism..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.