Orban: PNL îl susţine în continuare pe premierul Florin Cîţu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii îl susţin pe Florin Cîţu în funcţia de premier şi nu există niciun motiv pentru o cerere de înlocuire a acestuia.

„Prim-ministrul Partidului Naţional Liberal este Florin Cîţu şi PNL îl susţine pe Florin Cîţu (…)Schimbarea premierului nu poate fi decisă decât tot de coaliţie, iar în ceea ce ne priveşte pe noi, PNL, când am luat decizia de a-l sprijini pentru poziţia de premier pe Florin Cîţu am analizat această candidatură, l-am sprijinit şi îl sprijinim în continuare”, a declarat Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, nu există niciun motiv pentru o cerere de înlocuire a lui Cîţu.

„Nu există niciun motiv pentru o astfel de cerere privitoare la premier. Domnul Florin Cîţu a girat funcţia de prim-ministru cu seriozitate, competenţă, responsabilitate, chiar şi faptul că şi-a asumat o astfel de decizie arată, deşi există astfel de riscuri într-o schimbare a unui ministru, pentru a funcţiona Guvernul în condiţii optime şi-a asumat această decizie de a schimba un ministru care nu a acţionat în cadrul coerent, al spiritului de echipă şi pe baza obiectivelor care au stabilite”, a explicat Ludovic Orban.

USR PLUS a anunțat că îşi retrage sprijinul politic pentru premierul Florin Cîţu, căruia îi reproşează că „a aruncat ţara în criză” politică.

USR PLUS amenință cu o moţiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.