Orban, după ce președintele i-a îndemnat pe români să joace golf: Mi s-a părut total deplasat

Ludovic Orban cataloghează drept „total deplasat” gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a promova golful ca sport, el arătând că acesta este un sport accesibil unor categorii de persoane, şi nu tuturor, aşa cum a afirmat preşedintele.

„Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Întrebat dacă în opinia sa golful este un sport accesibil, Orban a răspuns că pentru practicarea acestui spot este nevoie de un anumit nivel al veniturilor şi de timp.

„Toată lumea a demonstrat contrariul. Accesibil celor care au un anumit nivel de venit, care este un venit peste medie şi celor care au timpul necesar pentru a putea să practice golf”, a spus Ludovic Orban.

Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.