Lucian Micu a fost confirmat președinte al PSD Roman

Lucian Micu a primit încrederea tuturor colegilor de a prelua funcția de președinte al PSD Roman, la finele săptămânii trecute când a avut loc Conferința Municipală a Organizației PSD Roman.

Momentul este unul important pentru întreaga echipă social democrată, deoarece confirmă faptul că programul de guvernare locală Roman 2024 – 2032 pe care candidatul la funcția de primar al municipiului Roman l-a propus este unul credibil, realist și de ceea ce are nevoie Romanul pentru a relua ritmul crescut spre dezoltare. ”Am construit în PSD o echipă puternică, implicată, cu specialiști în toate domeniile și mă bucur că, împreună, reușim să conturăm proiecte de care Romanul are nevoie! Le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și pentru că au ales să mi se alăture, pentru a aduce schimbarea în bine a comunității”, a declarat Lucian Micu, în cadrul conferinței de presă ce a urmat după momentul alegerilor.

La eveniment au participat Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț și candidatul la funcția de președinte al CJ Neamț, Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, cel mai tânăr ministru din Guvernul României, precum și parlamentarii de Neamț – deputații Oana Bulai, Ciprian Șerban și Remus Munteanu.

”Îl felicit pe viitorul primar, pe Lucian Micu, pentru că a fost ales președinte al PSD Roman. Suntem o echipă unită, serioasă, care dorește să construiască, să lase ceva în urmă! Sunt mândru că sunt într-o echipă adevărată, care se gândește la binele cetățenilor, la binele județului!”, a precizat președintele PSD Neamț, Daniel Harpa.

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării a subliniat faptul că, săptămâna trecută, Guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD, a alocat 600 de milioane de euro pentru Autostrada Moldovei, pentru autostrada A7, o investiție care va permite dezvoltarea zonei:”Omul sfințește locul și, când, vorbim despre administrație publică locală, este evident că acei oameni care au suportul celor din comunitate sunt cei care fac treabă și schimbă comunități și destine. Ceea ce am întâlnit astăzi la Roman ne-a confirmat ceea ce mă așteptam să întâlnesc: o echipă puternică, o echipă plină de viziune, de proiecte”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.