Deputatul Daniel Florea, fost primar PSD în Sectorul 5, va activa în grupul parlamentar AUR

Sursa Foto; Daniel Florea, Facebook
Sursa Foto; Daniel Florea, Facebook

Deputatul Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a anunţat că va activa ca membru al grupului parlamentar AUR, după ce s-a înscris în Partidul Republican.

„Pe 1 septembrie 2022, de ziua tatălui meu, am demisionat din PSD şi am devenit parlamentar neafiliat. Pe 10 noiembrie 2023, de ziua mamei mele, m-am înscris în Partidul Republican, parte componentă a Alianţei pentru Unirea Românilor. Începând de astăzi, 13 noiembrie, Ziua Bibliei, conform deciziei Sfântului Sinod, voi activa în grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor”, a transmis deputatul Daniel Florea.

În septembrie 2022, deputatul Daniel Florea şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PSD şi a activat ca parlamentar neafiliat.

„Am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gândită îndelung şi în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale şi politice. Nu plec la alt partid. Nu candidez şi nu am avut niciodată intenţia de a candida la alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susţină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a scris Daniel Florea, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.