Ciolacu: O să-mi cer scuze toată viaţa domnului Cîrstoiu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că şi-a cerut scuze faţă de Cătălin Cîrstoiu şi va continua să facă acest lucru „toată viața”.

„Mi-am cerut scuze o dată şi o să-mi cer, cred că de acum, toată viaţa la domnul doctor Cîrstoiu pentru că am fost unul dintre cei care l-am convins să intre în această competiţie, de bună credinţă, la fel ca şi domnia sa, şi ştim ce a urmat.(…)Cel mai frică în politică mi-a fost să mă acopăr de un profil aşa, de neputinţă. PSD-ul nu putea fi un arbitru între Nicuşor Dan şi Piedone. Spre acest lucru ne îndreptam cu candidatura domnului doctor Cîrstoiu: să fim arbitru şi să decidem cine câştigă, dacă câştigă domnul Nicuşor Dan sau dacă câştigă domnul Piedone. Eu nu mă pot acoperi de ridicol şi să continuu un astfel de demers, cum cred că nici domnul doctor Cîrstoiu nu mai dorea să continue acest demers după reacţiile care au fost”, a transmis Marcel Ciolacu.

Coaliția PSD şi PNL a decis să candideze separat la Primăria Capitalei, respectiv cu Gabriela Firea şi Sebastian Burduja.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.