joi, iulie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu anunță că liderii se vor întâlni joi pentru a stabili calendarul...

Ciolacu anunță că liderii se vor întâlni joi pentru a stabili calendarul alegerilor

-

Premierul Marcel Ciolacu anunță că liderii coaliției de guvernare se vor întâlni joi pentru a stabili calendarul alegerilor. Șeful Guvernului va prezenta variantele propuse de partidele politice în urma dialogului privind stabilirea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

Premierul Marcel Ciolacu va cere partenerilor de Coaliție „să dea curs solicitării exprimate de toți participanții la discuțiile de la Palatul Victoria ca stabilirea calendarului electoral să se realizeze în cel mai scurt timp posibil, astfel încât competiția electorală să se desfășoare în condiții predictibile și echitabile pentru toți candidații”.

Stabilirea calendarului electoral trebuie să se facă pe baza unor criterii obiective, agreate de toate partidele politice și nu pentru a avantaja sau dezavantaja anumiți candidați.

„Le mulțumesc tuturor partidelor participante pentru dialogul constructiv! Consider că a fost un demers util și democratic și îmi doresc ca și partenerii de Coaliție să țină cont de opiniile exprimate”, a adăugat prim-ministru, Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Coaliția s-a înțeles în privința datei alegerilor. Când sunt chemați românii la urne

0
Coaliţia PSD-PNL a finalizat discuţiile cu privire la calendarul electoral pentru alegerile prezidentiale si parlamentare. Primul tur al prezidențialelor va avea loc pe 24 noiembrie, al doilea tur pe 8 decembrie iar pe 1 decembrie va fi scrutinul parlamentarelor.  „Ținând...