Primăria Buzău trimite două autobuze la societatea de transport public din Tulcea, după incendiu

Tulcea

Primăria Buzău va trimite două autobuze societăţii de transport public a oraşului Tulcea, după ce a pierdut jumătate dintre autovehicule într-un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri, a declarat pentru Agerpres primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Edilul a spus că „municipalitatea ia în calcul să încheie un contract de închiriere cu Primăria Tulcea, o soluţie care cu siguranţă nu va crea probleme la controlul Curţii de Conturi”.

„Primăria Buzău va trimite temporar la Tulcea două dintre autobuzele Transbuz Buzău. Este vorba de două dintre cele 15 autobuze pregătite pentru a fi introduse pe traseele din Buzău zilele următoare. Se pare că Sibiul va trimite două autobuze, Clujul – două sau trei, iar primăria Capitalei – cinci. Când cei de la Tulcea vor depăşi momentul dificil, le vor trimite înapoi”, a mai declarat primarul Constantin Toma.

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă la garajul societăţii de transport public din Tulcea, în urma căruia 15 autobuze dintre cele 24 ale societăţii au ars.

CITEȘTE și Un incendiu a distrus jumătate din parcul de parcul de autobuze din oraşul Tulcea. Au ars 13 autovehicule

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*