GALERIE FOTO Robert Negoiță continuă în forță marea betonare a spațiilor verzi din Sectorul 3

Robert Negoiță

În prag de iarnă, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, i-a pus la muncă pe angajații de la ADP și a reluat în forță operațiunea marea betonare a spațiilor verzi.

Când locuitorii sectorului răsuflaseră ușurați și credeau că primarul Robert Negoiță a renunțat la acțiunea de a reduce suprafața spațiilor verzi, acesta a revenit în forță.Robert Negoiță

Vineri după amiază, muncitorii de la ADP lucrau de zor pe Aleea Barajul Uzului, vizavi de Piața Miniș. Zgomot de flexuri și praf cât cuprinde. Acolo există deja un trotuar generos, lat de un metru și jumătate, de care nimeni nu s-a plâns până acum că nu ar face față traficului pietonal.

Ei bine, după modelul deja aplicat pe Aleea Barajul Sadului, pe Bulevardul Niculae Grigorescu sau pe strada Constantin Brâncuși, trotuarul cu pricina este acum dublat de un Robert Negoițăaltul, realizat din dale. Mai mult, Primăria s-a apucat să schimbe și bordurile care separau trotuarul vechi de spațiul verde, chit că acestea erau într-o stare bună și nimeni nu s-ar fi gândit că trebuie înlocuite.

Robert Negoiță este „recidivist” la betonare

Așa cum spuneam, Robert Negoiță nu este la prima acțiune de betonare a spațiilor verzi din Sectorul 3. Poate cel mai revoltător caz a fost cel dezvăluit de Cetateanul.net în vara anului trecut, când părculețul de la intersecția străzii Lucrețiu Pătrășcanu cu Aleea Barajul Sadului a fost refăcut.

CITEȘTE și GALERIE FOTO Marea betonare, la paroxism. Negoiță face trotuare și garduri paralele cu ale „fostului” Negoiță

Părculețul cu pricina era o adevărată groapă de gunoi pe vremea când Sectorul 3 era condus de primarul Eugen Pleșca, coleg de partid (PSD) cu actualul edil. Imediat după ce a câștigat Primăria, în 2004, Liviu Negoiță (PDL) a amenajat exemplar părculețul – a construit alei, a montat bănci și a dat în folosință un loc de joacă pentru copii.

Robert Negoiță a vrut însă ca cetățenii sectorului să uite complet de Liviu Negoiță și așa că a reamenajat părculețul, operațiune în cadrul căreia a tăiat numeroși copaci, lucru sancționat și de Garda de Mediu. Apoi, a trecut la construcția de trotuare paralele cu cele existente (evident, micșorând suprafața spațiului verde) pe strada Constantin Brâncuși, pe Aleea Barajul Sadului, dar și pe Bulevardul Nicolae Grigorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

*