Robert Negoiță îl bruftuluiește pe primarul din Bruxelles că nu udă gazonul. Acolo plouă 200 de zile pe an

primarul din Bruxelles

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, se răfuiește cu primarul din Bruxelles, căruia îi reproșează, într-o postare pe Facebook, că nu udă gazonul.

”Iese omul de la ședința Comitetului European al Regiunilor, ținut (sic! – n.red.) în sediul Parlamentului European, și dă de acest <gazon>. Da, pozele sunt reale, le-am făcut aseară în centrul orașului Bruxelles, mai precis în Place du Luxembourg. Să comparăm bugetul administrației locale de la Bruxelles, cu cel de la noi? :) Evident, al lor este incomparabil mai mare. Mie, recunosc, am și spus mereu, îmi place să văd și să preiau exemple de bună practică, să ne inspirăm și noi, în lucrările pe care le facem în Sectorul 3, din marile orașe civilizate. Dar acest <model> nu prea cred că îl vom prelua. Vouă cum vi se pare acest spațiu…. verde? PS:Nu, nu am văzut să existe sistem de udare și, cum probabil a fost prea cald, aici s-a ajuns… ”, a scris Robert Negoiță pe rețeaua de socializare.

Ceea ce uită însă edilul Sectorului 3 este că, statistic vorbind, în capitala Belgiei plouă 200 de zile pe an, așa că primarul din Bruxelles nu ar avea de ce să ude gazonul.

Îi amintește acest lucru și un internaut, care comentează postarea lui Robert Negoiță: ”Cred că la ei plouă destul de des și covorul de iarbă se regenerează relativ repede. Astăzi arată rău, dar probabil într-o săptămână două reînverzește”.

LĂSAȚI UN MESAJ

*