Bombă în Sectorul 3! Primarul Robert Negoiță știe – stație GPL ilegală, în mijlocul orașului

Negoiță
În curtea lui Robert Negoiță, ticăie o bombă, de aproape doi ani - o stație GPL ilegală, chiar în mijlocul Sectorului 3

Într-una dintre intersecțiile aglomerate ale sectorului 3, pe bulevardul 1 decembrie 1918, funcționează ilegal, de aproape doi ani, o stație-pirat de combustibil GPL auto. Primarul Negoiță știe despre bomba al cărei ceas ticăie cu fiecare copil care trece în drum spre școală sau cu fiecare locuitor aflat în drum spre hypermarketul sau biserica aflate la o zvârlitură de băț.

Doi ani de zile în care niște interlopi (cum altfel să-i numim pe cei care amplasează o stație de gaz ilegală, pe un teren asupra căruia nu au niciun drept?) fac bani frumoși sub ochii primarului Robert Negoiță și ai subordonaților acestuia, ai Poliției, Parchetului și pompierilor.

„Haiducii” în ograda lui Robert Negoiță

Haiducia, de necrezut în România secolului XXI, a pornit în februarie 2016, când un grup de muncitori au pătruns, „înarmați” și cu un buldozer pe terenul aflat chiar la intersecția bulevardelor 1 decembrie și Liviu Rebreanu și au au demolat ilegal un panou publicitar. Apoi, fără nicio autorizație de construire sau aviz ISU, dar și fără a fi deranjați de autorități, au montat o „bombă” GPL pe terenul asupra căruia nu aveau niciun titlu legal.

Negoiță
Pericol! Stația GPL este amplasată în aprropierea unei școli, a unei biserici și a unui hypermarket din Sectorul 3

Bomba GPL funcționează și astăzi fără a fi deranjată, la modul serios, de autorități, chiar deasupra unei conducte magistrale de termoficare a Bucureștiului. Poliția face cercetări din februarie 2016, la fel și Parchetul. ISU nu face nimic iar Primăria condusă de Robert Negoiță nici atât!

Firma Jasmine Corporation SRL, cu sediul social în comuna Pantelimon se folosește de acte false pentru a justifica aparența de legalitate a funcționării stației GPL, fapt constatat, pe 2 noiembrie și de judecătorii de la Judecătoria Sectorului 3: „ Constată că pârâta (SC Jasmine Corporation – n.r.) are calitatea de constructor de rea credinţă cu privire la lucrările şi construcţiile edificate de aceasta, fără autorizaţie, pe terenul situat în Bucureşti, sector 3, Bd. 1 Decembrie 1918 nr.23, astfel cum au fost identificate prin raportul de expertiză tehnică judiciară topografică.”

În Sectorul 3, construcțiile ilegale stau și sub geamurile Primăriei

Primăria sectorului 3 ne-a confirmat că stația ilegală GPL nu are autorizație de funcționare și nici măcar nu a cerut, de la Poliția locală, eliberarea unei autorizații de funcționare: „În cadrul Serviciului Autorizare Comercială nu a fost depusă nici o solicitare privind emiterea Acordului de Funcționare pentru activitatea de comerț încadrată CAEN 4730 către reprezentantul legal al JASMINE CORPORATION SRL”

A trecut vremea, din păcate, când edilii erau preocupați sa demoleze construcțiile ilegale și să facă ordine în haosul turcesc ce cotropise Bucureștiul, dar și alte orașe. Astăzi, primarii precum Robert Negoiță sunt cu mult mai preocupați să pună borduri și să avizeze terase în zone cu vad comercial, in timp ce construcțiile ilegale, multe amplasate de interlopi, produc bani frumosi, ani de zile, chiar sub geamul sau sub ochii primarului.

Facem referire la blocuri cu 11 etaje ridicate în zone în care se puteau face doar case cu cel mult două nivele, sau la terase cu nume celebru amplasate, pe bază de acte ilegale, chiar vizavi de Primărie. Sunt multe exemple care privesc amatorismul, sau mai rău…, al Administrației din Sectorul 3. Vom trece în revistă, în zilele ce urmează, toate minunile din statul paralel condus de primarul Robert Negoiță!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

*