Exclusiv SURSE Fratele geamăn al pedofilului lucrează la Poliția locală Sectorul 3

pedofilul

Mai multe surse apropiate Poliției locale a sectorului 3 au declarat pentru Cetățeanul.net, că unul dintre frații pedofilului Eduard Stan lucrează la Poliția locală a Sectorului 3. Acesta ar putea fi chiar frate geamăn cu pedofilul – polițist de la „Rutieră”. Dacă este adevărat, de ce să fi fost ținută secretă această informație de către anchetatori?, se întreabă sursele.

”Gheorghe Stan, fratele geamăn al lui Eugen Stan, lucrează în Poliția locală, iar în 2016 a lucrat chiar în Biroul serviciului de Intervenții Rapide. La izbucnirea scandalului și-a luat zile libere sau concediu, nu știu exact” , ne-au spus sursele.

Directorul Poliției locale spune că are un angajat cu acest nume

pedofilul
Adrian Bratu, directorul Poliției locale

Adrian Bratu, directorul direcției de Poliție locală, nu a negat informația, dar nici nu a vrut să ne-o confirme. „Am, într-adevăr, un subaltern cu numele Gheorghe Stan. Dar ce relevanță are dacă ar fi fratele pedofilului?”. După ce i-am spus că informația noastră este că i-ar fi chiar frate geamăn și după cum se știe, gemenii sunt, în majoritatea cazurilor, „identici”, Adrian Bratu ne-a spus că este în concediu și nu poate să verifice. Din declarația de avere a lui Gheorghe Stan am putut constata că inițiala tatălui este aceeași cu aceea din declarația de avere a polițistului pedofil.

Confirmări. Pedofilul are un frate geamăn

Presa a relatat astăzi că pedofilul Eugen Stan are un frate geamăn care a lucrat în Poliție: „Păcat de familia lui. Are niște părinți minunați și doi frați, dintre care unul, Gheorghiță, este chiar geamăn cu Eugen (…) De altfel, se pare ca si fratele pedofilului a lucrat la MAI”.

Informația că Eugen are un frate geamăn a fost relatată și de Evenimentul Zilei, care susține și că fratele geamăn ar fi fost dat afară din MAI „pentru grave abateri”. Poliția locală a Sectorului 3 este în subordinea Primăriei condusă de Robert Negoiță.

N.B. Gheorghe Stan nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere

LĂSAȚI UN MESAJ

*