luni, septembrie 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRaed Arafat: Starea de urgență ar putea fi prelungită încă o lună

Raed Arafat: Starea de urgență ar putea fi prelungită încă o lună

-

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat că starea de urgență ar putea fi prelungită încă o lună în România.

„Dacă vorbim de starea de urgență e foarte posibil să ajungă să fie prelungită încă o lună. Poate această decizie va fi luată în cursul săptămânii viitoare, înainte să ajungem la data limită a stării de urgență”, a spus Arafat, la Digi24.

Arafat a mai spus că nu crede că vom ieși din starea de combatarea a virusului înainte de sfârșitul lunii mai. „Va fi o perioadă continuă de combatere până să spunem că a trecut. Depinde cum va evolua situația”, a mai adăugat Raed Arafat.

Premierul Ludovic Orban a declarat că prelungirea stării de urgență în România se va decide în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.

„Analizăm evoluţia epidemiei şi în funcţie de această evoluţie vom vedea care este cea mai bună decizie. Starea de urgenţă expiră la jumătatea lunii aprilie şi, în funcţie de evoluţia epidemiei, vom lua cele mai potrivite decizii”, a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Vineri, președintele Klaus Iohannis a declarat că „urmează săptămâni foarte dificile, care fi critice pentru sistemul de sănătate din România”.

„ Este esențial să fim toți conștienți de acest lucru, pentru că vor veni momente cu o mare încărcătură emoțională, care ne vor testa solidaritatea și unitatea”, a transmis președintele Klaus Iohannis într-o declarație de presă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...