duminică, iunie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăExterneAgenţia Europeană a Medicamentului dezvăluie când va fi produs în cantităţi suficiente...

Agenţia Europeană a Medicamentului dezvăluie când va fi produs în cantităţi suficiente vaccinul împotriva coronavirus

-

Agenţia Europeană a Medicamentului afirmă că va dura cel puţin un an înainte de a dispune de un vaccin în cantităţi suficiente împotriva COVID-19.

Punerea la dispoziţie a unui vaccin împotriva noului coronavirus, gata să fie utilizat „pe o scară largă”, ar mai putea dura cel puţin un an, a apreciat marţi Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), scrie AFP, preluată de Agerpres.

Agenţia, cu sediul la Amsterdam, a adăugat că două vaccinuri au intrat deja într-o primă fază de teste clinice, desfăşurate pe voluntari sănătoşi.

EMA „estimează că va trebui să se aştepte poate cel puţin un an înainte de a avea un vaccin împotriva COVID-19 gata să fie aprobat şi disponibil în cantităţi suficiente pentru a fi utilizat pe o scară largă”.

Această estimare se bazează pe informaţiile disponibile şi experienţele din trecut în domeniul dezvoltării vaccinurilor, a precizat EMA

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...