duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBrăileanul care a fost primul român condamnat la moarte după Revoluție, prins...

Brăileanul care a fost primul român condamnat la moarte după Revoluție, prins cu o minoră

-

Polițiștii bucureșteni au prins un bărbat de 53 de ani care a șantajat o tânără de 17 ani cu publicarea unor imagini cu ea în ipostaze indecente.

Individul capturat de ofițerii Biroului Agresiuni Sexuale din Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei este brăileanul Remus Tudor, primul român condamnat la închisoare pe viață după Revoluție și eliberat după doar 20 de ani, în 2010.

„Marţi, 21 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciul Omoruri– Biroul Agresiuni Sexuale au reţinut un bărbat în vârstă de 53 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată.

Sex cu o minoră de 17 ani

În fapt, în luna septembrie 2019, o minoră de 17 ani a sesizat Biroul Agresiuni Sexuale cu privire la faptul că un bărbat pe care l-a cunoscut în vara acelui an, a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale, în caz contrar ameninţând-o cu darea în vileag a unor informaţii reale sau imaginare compromiţătoare pentru ea.

Cercetările au condus la identificarea bărbatului, iar din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 53 de ani, în mod repetat ar fi constrâns persoana vătămată, sub ameninţarea că va transmite mai multor persoane, precum şi familiei, fotografii în care se afla în ipostaze intime.

Cercetările au fost efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, iar în data de 22.01.2020, bărbatul a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă, precizează Poliția Capitalei.

Brăileanul Remus Tudor a fost arestat în aprilie 1990 pentru crimă, după ce şi-a ucis, cu cuţitul, o colegă de serviciu. Pentru că, imediat după Revoluţie, a fost abrogată pedeapsa cu moartea pe care ar fi riscat-o, ucigașul a devenit primul român condamnat la închisoare pe viaţă după căderea regimului comunist. El a fost eliberat 20 de ani mai târziu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...