miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăSubiecte fierbințiPreședintele CJ Iași, gafă de Ziua Marii Uniri: „De la Nisa pân'...

Președintele CJ Iași, gafă de Ziua Marii Uniri: „De la Nisa pân’ la Tisa”

-

Gafă de proporții a președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, care duminică a recitat greșit un vers din „Doina” lui Mihai Eminescu.

În discursul ținut în fața ieșenilor de 1 Decembrie, președintele CJ a făcut o gafă de proporții: „Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate și mândrie națională. La mulți ani, ieșeni! La mulți ani, România! La mulți ani, România de pretutindeni, de la Nisa pân’ la Tisa, pân’ la Dunăre…”, scrie ziaruldeiasi. Greșeala a fost observată de cei care se aflau lângă scenă . Cel mai probabil, președintele CJ a vrut să recite un vers din poemul „Doina”, al lui Mihai Eminescu: „De la Nistru pân’ la Tisa…”, dar  a menționat orașul din sud-estul Franței.Potrivit ziariștilor, discursul lui Maricel Popa a fost plin și cu bâlbăieli, între îndemnurile adresate parlamentarilor să ajute Moldova cu o autostradă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Elena Udrea, mai asşteaptă o lună să vadă dacă va fi eliberată! Avocat: hotărârile se bat cap în cap

0
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a amânat, pentru 12 noiembrie, pronunțarea unei hotărâri după ce fostul ministru care și-a ispășit o treime din pedeapsa primită în dosarul „Gala Bute" cere să fie eliberată din penitenciarul Târgșor. CITEŞTE ŞI:...