Gregorian Bivolaru, care a început să se compare cu Iisus, află astăzi dacă se redeschide dosarul pentru act sexual cu minor

Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru

Curtea de Apel Alba Iulia decide, astăzi, dacă acceptă sau nu redeschiderea procesului în urma căruia liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost condamnat pentru act sexual cu un minor, instanţa urmând să se pronunţe asupra apelului după ce în primă instanţă Tribunalul Sibiu a respins solicitarea lui Bivolaru.

Ultimul termen în acest dosar a avut loc în 22 februarie, când magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au audiat şi unele dintre femeile considerate părţi vătămate în acest dosar.

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat apelul în dosarul în care liderul MISA, Gregorian Bivolaru, solicită redeschiderea procesului în urma căruia a fost condamnat pentru act sexual cu un minor, iar la ultimul termen magistraţii au stabilit că vor da pronunţarea în acest caz în 8 martie.

La acea dată, una dintre fetele considerate de către procurori victimă a lui Bivolaru, Mădălina Dumitru, a fost audiată şi a spus cu ochii în lacrimi că de 13 ani este, de fapt, o victimă a procurorilor, adăugând că anchetatorii i-ar fi distrus imaginea şi viaţa.

La rândul său, Gregorian Bivolaru a spus că se află într-o situaţie ”tragică” şi şi-a comparat situaţia cu cea a lui Iisus Hristos care şi el ar fi fost ”criticat pe nedrept”.

Liderul MISA a adăugat că două instanţe l-au declarat nevinovat, explicând că victima sa, Mădălina Dumitru, ar fi fost bătută şi şantajată de anchetatori să dea declaraţiile împotriva sa.

”Eu nu am fost niciodată profesorul ei de yoga. Ea a scris ce i-au dictat anchetatorii”, a spus Bivolaru.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.