marți, octombrie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPNL se ceartă cu PSD pe centrele antidorg: Nu a mișcat ministrul...

PNL se ceartă cu PSD pe centrele antidorg: Nu a mișcat ministrul sănătății nici un deget!

-

Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților va depune o interpelare la adresa primului-ministru, prin care va cere explicații referitoare la intrarea în vigoare a Legii 234/2024, cea care prevede înființarea a opt centre regionale pentru tratarea celor dependenți de consumul de droguri și de ce nu s-a luat nicio măsură la nivel guvernamental pentru a pune în executare această Lege.

CITEŞTE ŞI: Ziua „Z „! Zeci de percheziții ale IGPR și DIICOT în toată țara


Liberalii cer explicații partenerilor de coaliție, care discută tot mai des, în ultimul timp, despre rezolvarea problemei consumului de droguri.

Astfel, PNL, prin vocea liderului de grup de la Camera Deputaților, Gabriel Andronache, cere explicații celor de la PSD, în Parlament, pe motiv că nu au luat nicio măsură pentru înființarea centrelor antidrog, prevăzute prin Legea 234/2024, care a fost votată încă din iunie.

Am venit să vă informez despre faptul că grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților va depune o interpelare la adresa primului-ministru, o interpelare pe care o transmitem pentru a ne lămuri de ce de la intrarea în vigoare a legii 234/2024, cea care prevede înființarea a opt centre regionale pentru tratarea celor dependenți de consumul de droguri, nu s-a luat nicio măsură la nivel guvernamental pentru a pune în executare această lege.

Lege adoptată din iunie

Liberalii susțin că legea a fost adoptată încă din iunie, timp în care PSD nu a făcut niciun demers pentru înființarea centrelor antidrog, prin intermediul Ministerului Sănătății.

Considerăm că este inadmisibil lucrul acesta, mai ales că PSD s-a luptat practic, în comisiile parlamentare ca aceste centre să fie înființate de Ministerul Sănătății. Vă reamintesc că ministrul Sănătății este un membru al PSD. Legea a fost adoptată în luna iunie, iar de atunci și până acum nu a mișcat ministrul sănătății nici un deget, nu a mișcat nicio foaie pentru ca aceste centre să prindă viață. Atunci spunem următorul lucru, că îi solicităm primului ministru, vă reamintesc interpelarea, ca instrument parlamentar, se adresează primului ministru să ne spună de ce Guvernul și de ce ministrul Sănătății nu au făcut nimic pentru a se înființa aceste centre.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce a decis BEC în privinţa Dianei Şoşoacă

0
Diana Șoșoacă, președintele SOS România, poate candida la Senat în ciuda interdicției de a candida la alegerile prezidențiale în urma deciziei CCR. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Senat Biroul Electoral ar fi admis candidatura acesteia la alegerile...