joi, octombrie 17, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalPrimarii Daniel Băluță și Nicușor Dan au făcut pace după confruntarea pentru...

Primarii Daniel Băluță și Nicușor Dan au făcut pace după confruntarea pentru Pasajul Unirii

-

După tărăboiul din Piața Unirii, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a salutat dechiderea la dialog a primarului general, Nicușor Dan.

Citește și Ciolacu, despre scandalul de la planşeul Unirii: S-a ajuns într-o zonă neserioasă!

„Așa cum am afirmat întotdeauna, rolul nostru, la nivelul primăriilor, este acela de a ne asigura că interesul public este servit.

Prioritatea mandatului nostru la nivel local trebuie să fie întotdeauna binele public și mai ales, punerea în siguranță a vieților și a bunurilor cetățenilor, ale căror interese trebuie să le reprezentăm cu bună credință.

Salut deschiderea către dialog anunțată de către domnul primar general Nicușor Dan, care vine în întâmpinarea mesajelor publice pe care le-am transmis în toată această perioadă, legată de procedura de autorizare a lucrărilor atât de necesare pentru punerea în siguranță a planșeului peste râul Dâmbovița, din zona Pieței Unirii.

Vom continua implementarea acestor etape în conformitate cu modalitatea aleasă de primarul general pentru finalizarea acestui proces, astfel încât împreună să reușim să oferim cea mai bună soluție, din perspectiva legală, pentru lucrările de consolidare din centrul Capitalei”, a scris Danielă Băluță pe Facebook.

„Imediat îi dăm autorizația”

La rândul său, Primarul Capitalei promite că semnează rapid autorizația de reparare a pasajului Unirii, deîndată ce actele sunt îi sunt prezentate. Nicușor Dan spune că PMB rămâne partener cu Primăria Sectorului 4 pentru refacerea Planșeului Unirii.

„Daniel Băluță, din păcate a găsit banii, dar n-a venit cu documentația. Să aibă proiect și o să vină cu avizele și imediat îi dăm autorizația”, spune Nicușor Dan.

„Noi avem o hotărâre de Consiliu General care prevede că suntem parteneri și că în cadrul acestui parteneriat primăria sectorului 4 și găsește banii și vine cu documentația. Din păcate a găsit banii, dar n-a venit cu documentația, așteptăm să vină”, spune Nicușor Dan.

Întrebat dacă PMB și PS4 sunt parteneri în acest proiect, Nicușor Dan afirmă: „Da, da, atât timp cât avem un act”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Marcel Ciolacu: De la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei

0
Guvernul anunță o nouă creștere a salariului minim. Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul miercuri. Am stabilit în Comitetul Național Tripartit că, de la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei, a spus premierul. Salariul va crește...