miercuri, octombrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMarcel Ciolacu: De la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050...

Marcel Ciolacu: De la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei

-

Guvernul anunță o nouă creștere a salariului minim. Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul miercuri. Am stabilit în Comitetul Național Tripartit că, de la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei, a spus premierul.

Salariul va crește în funcție de directiva privind salariul minim european.
„Am stabilit, azi, în Comitetul Național Tripartit că, de la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei. Intrăm, astfel, pe traseul salariului minim european! Respectăm directiva europeană care arată că această valoare trebuie să se încadreze intre 47 și 52 la sută din salariul minim european (România va fi la 47%)”, a declarat Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul a mai anunțat că va fi menținută scutirea de taxe pentru 300 de lei din salariul minim.
„De asemenea, am căzut de acord să menținem scutirea de taxe pe cei 300 de lei din salariul minim. Apreciez din nou seriozitatea și responsabilitatea partenerilor sociali, acest dialog fiind calea sigură pentru a asigura un nivel corect al veniturilor pentru salariații din România”, a precizat premierul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Un director din Ministerul Agriculturii a recunoscut la DNA şpăgile

0
Directorul Direcţiei Generale de Pescuit din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Gheorghe Ştefan, fost secretar de stat, a încheiat cu procurorii DNA un acord de recunoaştere a vinovăţiei în dosarul în care este acuzat de desfăşurarea de activităţi...