miercuri, octombrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGeorge Simion îi dă peste nas lui Mircea Geoană

George Simion îi dă peste nas lui Mircea Geoană

-

George Simion îi dă peste nas lui Mircea Geoană, după ce acesta a spus că liderul AUR nu va construi niciodată case pentru români.

CITEŞTE ŞI: Sorin Lavric – senator AUR: George Simion, candidatul Dreptei

Simion s-a filmat în această după-amiază la Pechea, în județul Galați, acolo unde, cu ajutorul voluntarilor și a donațiilor, construiește case pentru sinistrați.

Mesajul

„Am un mesaj pentru Mircea Geoană, pentru cel care a fost președinte o noapte. Te-am auzit ieri, la Pro TV, că nu voi construi niciodată case, că nu este real. Te salut de la Pechea, domnule Geoană! Vezi? Asta e cărămidă, ăsta e polistiren. Sunt materiale de construcții. Noi ne ținem de cuvânt. Nu suntem escroci cum ești tu, cum e Marian Vanghelie și cum sunt ceilalți susținători care vor să te facă președinte. Nu ai ajuns în 2009, nu o să ajungi nici acum. Din salariul ăla baban de la NATO, nici acum nu știm cine te-a trimis pe tine la NATO, domnule Geoană, puteai să vii aici și să nu acuzi românii. Nu ai venit aici, cum nu a venit nici Lasconi, cum Ciucă sau Ciolacu au făcut poze și au plecat. Vine iarna, nu aveți grijă de români, nu sunteți oamenii cărora să le pese de semenii lor. Sunteți oameni interesați de funcția de președinte. Nu o să îi păcăliți pe români”, a spus George Simion, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Liderul AUR susține că 25 de oameni muncesc nonstop pe șantierul de la Pechea, pentru a finaliza casele pentru sinistrații, înainte de venirea iernii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Marcel Ciolacu: De la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei

0
Guvernul anunță o nouă creștere a salariului minim. Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul miercuri. Am stabilit în Comitetul Național Tripartit că, de la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi 4.050 de lei, a spus premierul. Salariul va crește...