luni, octombrie 7, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlfred Bulai, dus de URGENŢĂ la spital: Nu sunt vinovat!

Alfred Bulai, dus de URGENŢĂ la spital: Nu sunt vinovat!

-

Alfred Bulai a fost scos din arestul la domiciliu și dus la spital pentru un control. Acesta a spus că se simte rău și a chemat ambulanța.

CITEŞTE ŞI: Case inundate în municipiul Buzău

„Pe primul loc este sănătatea mea și am apelat la ambulanță. Nu mă simt foarte bine, am fost operat la inimă”, a spus Alfred Bluai care a fost dus din casă la ambulanță într-un scaun cu rotile.

Acesta s-a arătat vulnerabil și cu o stare de sănătate precară. El a spus că este nevinovat de acuzațiile de abuz sexual asupra studentelor. Sociologul Alfred Bulai a fost dus de urgență la spital, la începutul lunii septembrie după ce a suferit un infarct, în arest. El fusese arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de agresiune sexuală și infracțiuni de folosire a funcției în scop sexual. Ulterior judecătorii l-au trimis în arest la domiciliu. Pe 1 octombrie Judecătoria Sectorului 1 din București a decis prelungirea arestului la domiciliu pentru Alfred Bulai. Hotărârea a fost luată de la cererea procurorilor.

Acuzațiile care i se aduc sociologului

Bulai se adresase instanței cu o solicitare privind permisiunea de a părăsi domiciliul pentru un control medical, însă cererea sa a fost respinsă. De asemenea el ceruse să i se permită să comunice cu martora Benga Corina-Ioana, însă și această solicitare a fost respinsă de instanță.

Pe numele profesorului au fost înregistrate până acum 20 de plângeri de la tot atâtea studente sau foste studente. Acestea spun că au fost agresate sexual de Alfred Bulai. De aceea, pe 4 septembrie, procurorii au decis reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Una dintre victime a mărturisit în detaliu cum a fost agresată și hărțuită de Bulai. Conform procurorilor, studenta a fost hărțuită sexual în perioada iulie 2022 – mai 2024. Calvarul ar fi început pentru tânără, în 4 iulie 2022, în timpul stagiului de practică efectuat în comuna Sadova, din județul Suceava.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

CCR analizează plângerile Dianei Şoşoacă!

0
Curtea Constituţională (CCR) s-a reunit de la ora 16.00 pentru a analiza contestaţia Dianei Şoşoacă faţă de neînregistrarea candidaturii sale la Preşedinţie. CITEŞTE ŞI: Curtea va discuta şi noi sesizări privind candidaturile lui Lasconi şi Ciolacu, precum şi contestaţii...