duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăScandal cu bâte în centrul municipiului Giurgiu

Scandal cu bâte în centrul municipiului Giurgiu

-

Scandal cu bâte în centrul municipiului Giurgiu. Doi bărbaţi au agresat un bărbat şi o femeie, distrugându-le și autoturismul.

Cei doi agresori au fost reţinuţi, fiind cercetati penal. Incidentul a avut loc în Piaţa Gării din municipiul Giurgiu, potrivit stiripesurse.ro.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în urma unui conflict mai vechi, doi bărbaţi, de 30, respectiv 63 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi lovit cu un obiect contondent alte două persoane, un bărbat, de 39 de ani şi o femeie, de 35 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi distrus autoturismul acestora şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. Prin acţiunile lor, a fost creată o stare de temere şi indignare persoanelor aflate în împrejurimi”, informează, duminică, oficialii Poliţei judeţene Giurgiu.Surse judiciare au declarat că cei patru se cunoşteau şi aveau neînţelegeri mai vechi din cauza unui cioban. Ei s-au întâlnit pe stradă, cei doi bărbaţi devenind agresivi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...