marți, octombrie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăŞefii Poliţiei, făcuţi praf pe Godină: Stau la pândă!

Şefii Poliţiei, făcuţi praf pe Godină: Stau la pândă!

-

Celebrul polițist Marian Godină a lansat critici dure la adresa șefilor din poliție pe care îi acuză că intensifică controalele interne față de polițiștii cu activități extra-profesionale.

CITEŞTE ŞI: Dâmbovița. Accident mortal în Târgoviște

Vizați de controale ar fi în special polițiștii care creează conținut online, atrage atenția Marian Godină.

Șefii unităților de poliție din întreaga țară ar fi început să verifice polițiștii „care creează conținut online și, prin aceasta, spun ei, ar denigra imaginea instituției”. „Ce clanuri interlope și ce siguranță a cetățeanului? Șefii unităților de poliție din toată țara au primit dispoziție să ia la puricat polițiștii care desfășoară și alte activități remunerate, în special pe cei care creează conținut online și, prin aceasta, spun ei, ar denigra imaginea instituției.

Episodul de la Spitalul Pantelimon

Deci nu faptul că un clan intră cu bâte și se ciomăgesc într-un spital din capitala țării aduce atingere imaginii Poliției și mai degrabă faptul că unii polițiști postează pe rețele sociale sau fac alte activități.”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Marian Godină subliniază că șefii poliției au obligația de a verifica activitățile extra-profesionale ale polițiștilor și dacă aceștia au raportat aceste activități. El afirmă că a realizat acest raport și se întreabă „când verifică șefii postările subalternilor?”. „În timpul serviciului, pe banii statului pe care îi primesc pentru cu totul altceva sau în timpul lor liber?”, spune agentul de poliție.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

ANAF Sibiu, explicaţii despre executarea lui Iohannis: Cum se pot recupera banii şi casele

0
ANAF Sibiu a venit cu explicații în ceea ce privește recuperarea banilor obținuți de familia Iohannis din chirii. CITEŞTE ŞI: Iohannis, făcut praf: Dă, bă, banii înapoi! Instanța a spus! Mai exact, preşedintele instituției, Radu Ioan Dobre, a declarat că...