marți, octombrie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCod roşu de inundaţii pe Litoral

Cod roşu de inundaţii pe Litoral

-

Hidrologii au emis o atenționare cod roșu de inundații pentru râuri din Constanța, în urma precipitațiilor abundente din ultimele ore.

CITEŞTE ŞI: Spitale din România vor primi copii afectați de conflictul din Fâșia Gaza

Sunt scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de pericol pe râurile din bazinele hidrografice Valea Neagră, din județul Constanța, spun hidrologii.

Atenţionare ANM

Astfel, de marți de la ora 10:35 până la ora 12:00 a fost emisă o atenționare cod roșu. Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Valea Neagră – pe sectorul aferent S.H. Lumina.

Sunt anunțate mai multe inundații la imobile din orașul Constanța, iar reprezentanții societății de transport în comun spun că vor fi întârzieri pe traseu, din cauza precipitațiilor care au produs inundații.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Elena Udrea, mai asşteaptă o lună să vadă dacă va fi eliberată! Avocat: hotărârile se bat cap în cap

0
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a amânat, pentru 12 noiembrie, pronunțarea unei hotărâri după ce fostul ministru care și-a ispășit o treime din pedeapsa primită în dosarul „Gala Bute" cere să fie eliberată din penitenciarul Târgșor. CITEŞTE ŞI:...