sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieIohannis de la ONU: Voi avea grijă să nu existe o lege...

Iohannis de la ONU: Voi avea grijă să nu existe o lege doar pentru mine

-

Președintele României, Klaus Iohannis, spune că nu își dorește o lege pentru propria candidatură și că va avea grijă ca această lege să nu existe.

„Despre această lege pot să vă spun că pentru mine este foarte clar. Nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine și pot să vă spun cu certitudine ca voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană. Nu va exista această lege și eu nu doresc această lege”, a declarat Klaus Iohannis.

Liderii senatorilor și deputaților PNL au depus săptămâna trecută un proiect de lege care i-ar permite președintelui României să candideze pe o listă de partid din postura de independent fără a renunța la ultima parte a mandatului prezidențial.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...