luni, septembrie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPSD îi cere lui Iohannis să-şi dea demisia: Nu este o prioritate...

PSD îi cere lui Iohannis să-şi dea demisia: Nu este o prioritate să modificăm legi pentru o persoană!

-

„Nimeni nu-l împiedică pe domnul Klaus Iohannis, președintele României, până în decembrie, să candideze la orice funcție dorește domnia sa”, afirmă Daniel Suciu, după decizia Biroului Permanent Național al PSD de a vota împotriva amendamentului propus de PNL.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu, palmă pentru Iohannis: Cere PSD să nu-l lase să fie senator!

„Are la îndemână demisia din funcția de președinte”, explică președintele Camerei Deputaților.

Cert este că parlamentarii Partidului Social Democrat, în eventualitatea în care acest proiect de modificare va merge înainte, vor vota împotriva. Nimeni nu-l împiedică pe domnul Klaus Iohannis, președintele României, până în decembrie, să candideze la orice funcție dorește domnia sa.

Înțeleg că a mai dorit să candideze și a mai și candidat la alte funcții. N-a ieșit. Dar dacă domnul președinte vrea să candideze la alegerile parlamentare, are foarte simplu la îndemână demisia din funcția de președinte, înscrierea în Partidul Național Liberal și prezența domniei sale pe o listă electorală, declară Daniel Suciu, la Parlament.

Prefecţii şi-au dat demisia

Suciu aduce aminte că exemplul prefecților care și-au dat demisia pentru a putea candida la alegerile locale.

Același lucru i se aplică și domnului Klaus Iohannis. Nimeni nu-l împiedică să candideze, doar că trebuie să facă acel gest, completează șeful Camerei Deputaților.

Deși nu este o prioritate pentru PSD modificarea legii electorale, Suciu spune că se poate discuta pe marginea acesteia „după ianuarie”.

N-avem absolut nimic împotrivă să discutăm acest și acest lucru. (…) Aceasta este o modificare a legislației electorale cu mai puțin de un an de zile de la data de la data alegerilor. Evident că, din luna ianuarie încolo, dar repet, nu este neapărat aceasta o prioritate să modificăm legi pentru o persoană sau alta. Putem discuta, dar vă spun că prioritățile acestei țări sunt cu totul și cu totul altele, încheie Suciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce se întâmplă cu salariile românilor: Anunţul ministrului de Finanţe

0
Bugetarii sunt prioritate zero pentru Guvernul României. Asigurarea fondurilor pentru creșterile salariale în sectorul bugetar, în valoare de 10,4 miliarde de lei, a fost principala prioritate a Guvernului la rectificarea bugetară pentru 2024, a declarat luni ministrul Finanțelor, Marcel...