luni, septembrie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlertă lângă o gară din județul Suceava

Alertă lângă o gară din județul Suceava

-

Jandarmii din Suceava au intervenit, duminică noaptea, în zona Gării din Fălticeni după ce localnicii au sunat la 112 anunţând prezenţa unui urs, au comunicat reprezentanţii inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava.

Ursul a fost alungat cu ajutorul semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialelor de jandarmi, poliţie şi pompieri, potrivit ziare.com.

”Cu sprijinul colegilor pompieri şi poliţişti, jandarmii au procedat la alungarea exemplarului de urs brun, prin intermediul semnalelor acustice şi luminoase. Totodată, aceştia au acordat o atenţie sporită trecătorilor, îndrumându-i să păstreze distanţa faţă de animal, să nu încerce să îl hrănească sau să se fotografieze cu acesta”, au precizat reprezentanţii IJJ. Ursul a fost observat în mai multe puncte cheie din Municipiul Fălticeni, fiindu-i pierduta urma în zona străzii Broşteni, pe un câmp cu vegetaţie înaltă. Jandarmii din cadrul Detaşamentului Fălticeni au continuat activităţile de patrulare şi căutare pe tot parcursul nopţii, animalul sălbatic nefiind observat în zonă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce se întâmplă cu salariile românilor: Anunţul ministrului de Finanţe

0
Bugetarii sunt prioritate zero pentru Guvernul României. Asigurarea fondurilor pentru creșterile salariale în sectorul bugetar, în valoare de 10,4 miliarde de lei, a fost principala prioritate a Guvernului la rectificarea bugetară pentru 2024, a declarat luni ministrul Finanțelor, Marcel...